Συνεντεύξεις

Στην περιοδεία του κόμματος "Κοινωνία Αξιών" στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη συμμετείχε και το μέλος της Δοικούσας Επιτροπής των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ κος Ευγένιος Καλαϊτζόπουλος. 

Σταχυολογούμε από την κοινή συνέντευξη τύπου την... «αρνητική εντύπωση προκάλεσε η άμεση αναφορά του Ευγένιου Καλαϊτζόπουλου στο ζήτημα του χρυσού». Ο κ. Καλαϊτζόπουλος αναφέρθηκε στην λαϊκίστικη στάση ορισμένων  υποψηφίων δημάρχων ανά την Ελλάδα, οι οποίοι θέλουν να ασκήσουν πολιτική χωρίς να έχουν αντικειμενική γνώση σημαντικών θεμάτων που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες.

Τι οδηγεί έναν διακεκριμένο επιχειρηματία στην πολιτική; Το ερώτημα βρίσκει απάντηση στα λόγια του Θεόδωρου Πολυζωιδή, Αντιπροέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΞΙΩΤΗΣ Α.Ε. - πρόεδρος του κόμματος των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ. “Η πολιτική για να είναι ρεαλιστική θέλει τόλμη” λέει ο Θεόδωρος Πολυζωίδης στη Σοφία Μίντζια για το new-Deal. Ευγενής, πρόσχαρος και διατεθειμένος να απαντήσει σε όλα, ο κ. Πολυζωίδης σκιαγραφεί πορτρέτο της παράταξής του, λίγες μέρες πριν από τα τέταρτα γενέθλια της στις 18 Ιανουαρίου.

PPOL: Στον πρώτο μόλις χρόνο της ύπαρξής σας αποτύχατε να αντεπεξέρθετε στις τυπικές διαδικασίες για ανακήρυξή του ψηφοδελτίου σας στις ευρωεκλογές (θυμίζουμε πως η συμμετοχή σας στις εκλογές αυτές ήταν ο βασικός σας στόχος), λάβατε μόλις 0.1% στις εθνικές εκλογές και γνωρίσατε την πρώτη κρίση ηγεσίας σας, ενώ η σημερινή σύνθεση του πολιτικού σας συμβουλίου (ΠΣ) ελάχιστη σχέση έχει με αυτή που είχε ανακοινωθεί ένα χρόνο πριν... Τι πήγε στραβά; Και γιατί να θεωρήσει κανείς πως σας περιμένουν «καλύτερες μέρες»;