Ανακοινώσεις

1o TAKTIKO ΣΥΝΕΔΡΙΟ
9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014, 10:00-15:00
RADISSON BLU PARK HOTEL
ΑΘΗΝΑ, Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 10

 

Η χρεωκοπία της χώρας, μας αφαιρεί την δυνατότητα να εφαρμόσουμε μια στοιχειώδη ανεξάρτητη εθνική πολιτική.

Η άσκηση εθνικής εξωτερικής πολιτικής μιας χώρας με ισχυρή οικονομία, θα έστελνε τον κ. Ερντογάν να ψάχνει αλλού για να διοχετεύσει τα εσωτερικά του προβλήματα καθώς δηλώσεις του τύπου "δεν ξέρω καμία Κύπρο" κλπ, θα αποτελούσαν το απόλυτο "μπλοκάρισμα" της όποιας μελλοντικής ευρωπαϊκής σύνδεσης της χώρας του.

H “κοινωνία αξιών” και οι "Δημοκρατικοί" έχοντας ως σκοπό τη σφαιρική και πολύπλευρη ενημέρωσή μας, διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση με θέμα “Εκσυγχρονισμός της Δικαιοσύνης και Εναλλακτικοί Τρόποι Επίλυσης Διαφορών”, τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013, στις 7 μμ, στους χώρους της Νομικής Βιβλιοθήκης/Αίθουσα Ευρώπη (Μαυρομιχάλη 23).

Οι Δημοκρατικοί θεωρούν την Χρυσή Αυγή νεοναζιστικό κόμμα και εγκληματική οργάνωση.

Όμως, σεβόμενοι απόλυτα τους θεσμούς της χώρας, αρνούνται να προβούν σε οποιαδήποτε περαιτέρω τοποθέτηση επί του θέματος μέχρι να αποφανθεί τελεσίδικα η Δικαιοσύνη.

Ζητούν μόνο να τηρηθεί αυστηρώς η βασική αρχή της ανακριτικής φάσης, που είναι το απόρρητο των μαρτυρικών καταθέσεων και των πειστηρίων και να παύσουν τα παραπάνω να τίθενται στη διάθεση των Μ.Μ.Ε. ανεξέλεγκτα από σχεδόν το σύνολο των εμπλεκομένων στις προς διερεύνηση υποθέσεις.

Οι "Δημοκρατικοί" και η "κοινωνία αξιών" προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους τους σε μια εσπερίδα, ανοιχτή σε όλους, όπου θα αναλυθούν και θα συζητηθούν κυρίαρχα θέματα όπως, τα πολιτικά τεκταινόμενα, οι συνεργασίες, το κράτος, οι τράπεζες, το χρέος και η ανάπτυξη.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι:
- Δημήτρης Μπουραντάς, καθηγητής και πρόεδρος της "κοινωνίας αξιών"
- Αναστάσιος Τσάμης, καθηγητής και αναπληρωτής πρόεδρος των "Δημοκρατικών"
- Γιώργος Προκοπάκης, πρώην καθηγητής Columbia University

Μέσα στο ταραχώδες κλίμα των ημερών, το οποίο επιδεινώνεται με επιπόλαιες κρίσεις και ενέργειες από όλες τις μεριές, έγινε αναφορά σε ένα ζήτημα θεμελιώδους σημασίας για το μέλλον της χώρας μας: η ανάγκη για Συνταγματική Μεταρρύθμιση. Αν και θα περίμενε κανείς το ζήτημα αυτό να έχει ήδη τεθεί από τον λεγόμενο μεταρρυθμιστικό χώρο, προς μεγάλη μας έκπληξη αναφέρθηκε σε αυτό ο πρωθυπουργός, κ. Σαμαράς, στην ομιλία που εκφώνησε στο Ναύπλιο.

Συνεργασία στην πράξη, «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ» & «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ» μαζί

Η «κοινωνία αξιών» και οι «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ», αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα
της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας και διαπιστώνοντας την έλλειψη
ουσιαστικών διαφορών, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην κοινή
προσπάθεια για την ανόρθωσή της. Το όραμα και οι κοινοί στόχοι που θέτουμε,
θα ανακοινωθούν και θα αναπτυχθούν σε συνέντευξη τύπου, στην οποία σας
προσκαλούμε την:

«ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ»   &  «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ» μαζί

 

Η «Κοινωνία Αξιών» και οι «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ», αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης που βρίσκεται η χώρα μας και διαπιστώνοντας την έλλειψη ουσιαστικών διαφορών, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στην κοινή προσπάθεια για την ανόρθωσή της.

Έχουμε την πεποίθηση πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να αντιμετωπίσουμε το στρεβλό πολιτικό σύστημα που έχει ριζώσει, είναι η συνεργασία των υγιών πολιτικών δυνάμεων της χώρας, που έχουν κοινή ιδεολογική ταυτότητα.

Ίσως κάποτε θα έπρεπε η πολιτεία και οι πολίτες να κατανοήσουν πως η δουλεία έχει απαγορευθεί απο τον 19ο αιωνα.
Περιστατικά σαν το τελευταίο που συνέβη στην Μανωλάδα, αποτελούν ντροπή για όλο τον Ελληνικό λαό και διασύρουν μια ολόκληρη χώρα σε όλο τον κόσμο.
Οι Δημοκρατικοί εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους, καταγγέλουν το αίσχος αυτό και θεωρούν πως η πολιτεία πρέπει να αποδώσει άμεσα και με αυστηρότητα δικαιοσύνη.

Κύριοι,
Διαβάσαμε το παρακάτω δημοσίευμα στο directnews.gr. Δεν γνωρίζουμε και δεν μας ενδιαφέρει ποιος βρίσκεται πίσω από το directnews.gr. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ακρίβεια του άρθρου, αν αυτά τα οποία ισχυρίζεται ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Διότι αν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, τότε πρόκειται περί άλλης μιας κατάφωρης απάτης εις βάρος του Ελληνικού λαού που καλείται να πληρώσει τα χρήματα που έκλεψαν οι αλήτες πολιτικοί απατεώνες.

Pages